Ohjelma



» Viscult 2006 luennot

» Viscult 2006 näyttely

Kaikki elokuvat on tekstitetty tai puhuttu englanniksi.

Festivaalin aikana suurin osa elokuvista keskusteluineen lähetetään suorana internetin kautta kaikkialle maailmaan!

* = ei suoraa nettilähetystä

Torstai 28.9.2006

Aika Elokuva Kesto min. sis. keskustelut Ohjaaja  
9.00 Avajaiset 15 min    
9.15 I love You as You Are 75 min Silvia Firmino  
Smell the Roses 45 min Julie Linn Milling  
11.15 Kahvitauko 20 min    
11.35 Record Store
huom. aika muuttunut
50 min Matthew Durington  
12.25 Lounas 60 min    
13.25 Love and Broken Glass 50 min Suvi Andrea Helminen  
  B.A.T.A.M. 50 min Liam Dalzell & Per-Erik Eriksson & Johan Lindquist  
  Kabul Beauty 30 min Esben Hansen & Erna Andersen  
15.35 Kahvitauko 20 min    
15.55 She Write 70 min Anjali Monteiro & K.P. Jayasankar  
  The Loom 65 min Anjali Monteiro & K.P. Jayasankar  


Perjantai 29.9.2006



Huom. Aikataulun muutos iltapäivälle
Aika Elokuva Kesto min.
sis. keskustelut
Ohjaaja  
9.00 Kalamies 20 min Tuomas Heinonen  
  Pesijätär 30 min Kati Kelola  
My Urban Kalakukko Museum 35 min Ilkka Ruohonen  
10.25 Kahvitauko 20 min    
10.45 Worms in the Big Apple 30 min Jenn Guitart  
  Pretty Dyana 55 min Boris Mitic  
  Pure Garbage! 35 min Hans Kragh-Jacobsen  
  Cardboard Days 70 min Veronica Souto  
Huom. Aikataulun muutos iltapäivälle
13.55 Lounas 60 min    
14.55 In Search of the Exotic Gypsy 50 min Electra Bada  
  Ordinary Lives 55 min Sheetal S. Agarwal  
16.40 Kahvitauko 20 min    
17.00 Siaka, an African Musician 85 min Hugo Zemp  
  La Danse de Jupiter 70 min Florent De La Tullaye & Renaud Barret *
20.00  Erikoisnäytös: Lasse Naukkarisen Paanajärven Anni

Liput 5 €, Näytös järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulun "Karjalan kanssa kasvokkain" -projektin kanssa. Ohjaaja Naukkarinen paikalla.
120 min Lasse Naukkarinen *


Lauantai 30.9.2006

Aika Elokuva Kesto min. sis. keskustelut Ohjaaja  
9.00 Pitkin tietä pieni lapsi 80 min Susanna Helke & Virpi Suutari *
  Clown Children 10 min Jannicke Systad-Jacobsen
Every day life of Roma Children from Block 71 30 min Ivana Todorovic  
11.00 Kahvitauko 20 min    
11.20 Dhobighat
huom. aika muuttunut
65 min Giorgio Garini *
  The Liturgy of the Fruit and Vegetable Stall 20 min Simone Salvemini  
12.45 Lounas 60 min    
13.45 All Roads Lead to the Sea 75 min Sarah Teitler  
  Awaiting 60 min Hadara Oren  
16.00 Kahvitauko 20 min    
16.20 Suburban Songs 90 min Mia Engberg
  On Edge 80 min Catarina Mourão  


Sunnuntai 1.10.2006

Aika Elokuva Kesto min.
sis. keskustelut
Ohjaaja  
10.00 City Swimmers 70 min Margaret Dickinson  
  No Pasaran! 90 min Vadim Likhatchev  
12.40 Kahvitauko 20 min    
13.00 The Yard 20 min Holger Mohaupt  
  Sleeping Rough 60 min Martin Gruber & Jochen Becker  
  Pulque Song 75 min Everardo Gonzáles  
15.35 Lopetus 20 min