Edward D. Murphy

Raw Force

a.k.a. Kung-Fu Cannibals * USA 1982 * 86 min

Vuoden 1982 Raw Force on jonkinlainen humoristisen actionin semi-klassikko. Toki se yrittää olla paljon muutakin. Vaihtoehtoinen nimi Kung-Fu Cannibals on kuvaavampi. Elokuva yhdistää yhteen soppaan melkein kaikki eksploitaatioelokuvan alalajit: martial artsia, zombeja, kannibaaleja, natseja ja alastomia vartaloita.

Tapahtumapaikkana on eksoottinen Etelä-Kiinan meri. Juoni tarkoittaa tässä kohtaa jotain sellaista, että kasa taistelulajeihin perehtyneitä nuoria eksyy seksihurjastelujen ja muiden kommellusten jälkeen saarelle, jossa toimii rikollinen munkkikultti.

Viimeistään ensimmäisen puolen tunnin jälkeen elokuva on niin päätöntä toilailua, että elokuvasta ei voi olla nauttimatta. Tässä on jotain samaa kuin action-seksploitaatio-maestro Andy Sidariksen leffoissa.

Vanha VHS-kansi kiteyttää sen parhaiten: ”Violence, Eroticism, Horror and breathtaking displays of Kung Fu continue to the stunning shock finale.”

Levittäjä: Vinegar Syndrome
Ohjaus: Edward D. Murphy (as Edward Murphy)
Käsikirjoitus: Edward D. Murphy (as Edward Murphy)
Pääosissa: Cameron Mitchell, Geoffrey Binney, Hope HolidaySALI 1

21:00 The Belko Experiment 88 min
22:50 Raw 99 min
+ alkukuvana The Defiler - häpäisijä 24 min

SALI 3

01:10 The Autopsy of Jane Doe 86 min
02:50 Lust 84 min
04:30 Raw Force 86 min
+ alkukuvana Elää ja kuolla Kouvolassa 15 minLiput (ei numeroituja paikkoja):

Lippupaketti 5 näytöstä 28 €

Yksittäisliput 8 €, paitsi The Belko Experiment 10,5 € (Tapion oma ensi-iltanäytös, lippupaketin liput käyvät kuitenkin myös tähän normaalisti)

Elokuvissa ei ole suomenkielistä tekstitystä, paitsi The Belko Experimentissä.

Tapahtuman ikäraja on K18!

Lipunmyynti 13.4. alkaen Tapiossa, lippuja saa nyt myös Savon kinojen verkkokaupasta. Lippuja voi ostaa Tapion tiskiltä myös kulttuuriseteleillä.

Lippupaketti ostetaan Liput -> Tulostettavat sarjaliput -linkin takaa: http://www.savonkinot.fi/Tickets/BuyVouchers. Lippupaketissa on numerokoodi, jolla voi sitten valita liput haluamiinsa näytöksiin.